Witamy na stronie PodJablonia.pl
W kuchni lubimy eksperymentować i przełamywać smaki. Tradycja trącona nowoczesnością - to hasło przewodnie naszych kulinarnych inspiracji. Nie jesteśmy fanami bufetu szwedzkiego. Bardziej przemawia do nas staropolska gościnność. Serwujemy więc posilki bezpośrednio do stolików, przygotowanych wcześniej na umówioną godzinę i odpowiednią ilość osób.
W okresach specjalnych w których oferujemy bardziej urozmaicone i bogatsze menu ( Wielka Niedziela, Boże Narodzenie, Sylwester, Nowy Rok - pakiety pobytowe) obowiązują inne ceny.
''Pod Jabłonią '' rozsmakować się można w tradycyjnych , regionalnych specjałach, które otrzymały Certyfikat Produktu Lokalnego. Gospodyni jest członkiem Regionalnego Stowarzyszenia Odnowy i Rozwoju ''Wokół Bystrej'', które może się poszczycić licznie zdobytymi Certyfikatami i chętnie zaprezentuje swoje kulinarne umiejętności. Autorskim przepisem Gospodyni, zdobytym w ramach Stowarzyszenia są ''Celejowskie Talarki''.
Zapraszamy także do degustacji nowych certyfikowanych produktów lokalnych tj. ''Piwoszków Jabłkowych'', ''Babeczek Renetek'' i ''Szarlotki Celejówki''
Copyrights © Pod Jabłonią
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt & Wykonanie: REVOLWEB